Αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση. Το μόνο blog με αποκλειστικά φοιτητικό περιέχομενο... Μαχητικό και πάντα αποκαλυπτικό.

Ψηφίστηκε η τροπολογία για τις μεταγραφές.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013



Ημερομηνία: 17/1/2012
Συγγραφέας: esos.gr

Στις 7.500 ευρώ από 6.000 που ήταν στο αρχικό σχέδιο της τροπολογίας για τις Μετεγγραφές των φοιτητών και σπουδαστών αύξησε το εισοδηματικό κριτήριο ο υπουργός Παιδείας μετά από αιτήματα φορέων και Βουλευτών.
ΥΠΟΥΡΓΟΣ:Οσον αφορά τις μετεγγραφές, αυτές έχουν ως εισοδηματικό κριτήριο –γιατί πολλοί έκαναν την παρατήρηση για το εισόδημα- τις 7.500 ευρώ κατά κεφαλήν, όχι συνολικά ως οικογένεια. Αυτό αυξάνει το εισοδηματικό κριτήριο από μόνο του.
Το δεύτερο είναι, επίσης, ότι δέχομαι ευχαρίστως ότι το 10% γίνεται 15% στις περιφέρειες. 
Οι παρατηρήσεις που κάνατε και για τα υπόλοιπα θέματα όσον αφορά τις ασθένειες, γίνονται αποδεκτές. Είναι ένα μέτρο το οποίο προφανώς δεν λύνει το πρόβλημα, αλλά το κάνει με έναν τρόπο διαφανή, αξιοκρατικό και προσπαθεί να βρει λύση.
Επίσης, θεωρώ ότι είναι σοβαρή πρόταση η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τις υποτροφίες και δεσμεύομαι με την εύρεση των κονδυλίων και των πόρων, να το φέρουμε στο νομοσχέδιο του Λυκείου ως τροπολογία, ούτως ώστε και αυτό να έρθει να ανακουφίσει τους συμπολίτες μας οι οποίοι πλήττονται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου